Kattavaa taloushallinnon palvelua

Ordent Oy on kokenut ja turvallinen, auktorisoitu tilitoimisto.

Olemme toimineet Keravalla jo vuodesta 1986. Toimintamme taustalla on vahva osaaminen ja kokemus tilitoimistoalalta. Kattava ja tiivis yhteistyöverkkomme eri alojen asiantuntijoihin takaa asiakkaillemme luotettavan palvelun yritystalouden eri osa-alueilla. Olemme Suomen Taloushallintoliitto Ry:n auktorisoima tilitoimisto ja lisäksi jäseninä Helsingin Kauppakamarissa, Suomen Tilintarkastajat Ry:ssä ja Veronmaksajain Keskusliitto Ry:ssä. Yrityksessämme työskentelee 7 talouden ammattilaista, joista 3 on KLT-tutkinnon suorittaneita KLT-kirjanpitäjiä ja yksi HT-tilintarkastaja.

Tavoitteenamme on toimia yrittäjän tukena. Yhteistyö kanssamme vapauttaa sinut keskittymään omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintaasi sekä yrityksesi kilpailukyvyn kehittämiseen. Tuotamme laadukkaita ja monipuolisia taloushallinnon palveluja peruspalveluista aina vaativiin konsultointipalveluihin. Me hoidamme aktiivisesti ja ammattitaidolla tarvitsemasi taloushallinnon palvelut. Hoidamme tarvittaessa myös henkilökohtaisen verotuksesi ja verosuunnittelusi.

Asiakaskuntamme kattaa koko pk-sektorin alkaen yhden hengen pienyrityksistä kasvaviin keskisuuriin yrityksiin. Toimintamme perustana on asiakaslähtöisyys ja yksilöllinen palvelu: etsimme ja räätälöimme aina kunkin asiakkaan tarpeiden ja etujen mukaiset ratkaisut. Ennen kaikkea tarjoamme henkilökohtaista tilitoimistopalvelua. Valitsemme jokaiselle asiakkaallemme oman kirjanpitäjän, joka vastaa yrityksen kirjanpidosta/palkanlaskennasta. Näin tiedät varmasti kuka hoitaa kirjanpitoasi/palkanlaskentaasi ja kehen voit tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Kiinteä toimipisteemme mahdollistaa, että toimiston aukioloaikoina yrittäjällä on mahdollisuus tulla käymään toimistolla ja tarvittaessa sopia ajan neuvotteluille kirjanpitäjän kanssa. Toimimme pienenä yrityksenä, mutta suuren yrityksen eduin. Tarjoamme kattavaa asiantuntijuutta, vahvaa osaamista, kokemusta ja yhteistyöverkostoja, kuitenkaan henkilökohtaista palvelua unohtamatta.