• Yrityskonsultointi

    Yrityskonsultointi

    Autamme sinua tulkitsemaan yrityksesi talouslukuja ja neuvomme yrityksesi erilaisissa muutostilanteissa kuten sukupolvenvaihdoksessa.

Meiltä saat erilaiset yrityskonsultoinnin palvelut. Autamme sinua tulkitsemaan yrityksesi talouslukuja ja neuvomme yrityksesi erilaisissa muutostilanteissa kuten sukupolvenvaihdoksessa.

Sukupolven vaihdokset

Kun on aika siirtää yritys nuoremmille, teemme kokonaisvaltaisen konsultoinnin sukupolvenvaihdoksesta. Keskustelemme luopujan ja jatkajan kanssa ja haemme kokonaisedullisen ratkaisun yritystoiminnan siirtämisestä nuoremmille. Teemme tarpeelliset dokumentit yrityksen siirrosta.

Tilinpäätöksen ja yrityksen kannattavuuden arviointi

Onko yritystoimintasi kannattavaa? Tarvitsetko arvion yrityksesi taloudellisesta tilanteesta nyt ja tulevaisuudessa?

Yritystoiminnan toimintaedellytysten mittaaminen tehdään tavallisesti kolmesta yrityksen toiminnan perustekijästä: kannattavuus, vakavaraisuus ja maksuvalmius.

Arvioimme ammattimaisesti yrityksesi tilinpäätöksen ja teemme yrityksesi kannattavuuden ja rahoituksellisen aseman arvioinnin.

Yritysmuodon vaihtaminen

Kun yrityksen toiminta on kasvanut yli tietyn rajan, on paikallaan harkita yritysmuodon vaihtamista. Yritysmuodon vaihtamisella on mahdollista optimoida verotusta niin yrityksen kuin yrittäjänkin kannalta. Toinen tärkeä tekijä on vastuut ja riskit yrittäjän näkökulmasta.

Vastuullisena tilitoimistona otamme oma-aloitteisesti yritysmuodon vaihdon puheeksi kanssasi, jos näyttää siltä, että se olisi yrityksen toiminnalle eduksi. Tutustu tarkemmin yritysmuodon vaihtamisen palveluun.

Kysy lisää yrityskonsultoinnin palveluistamme!